Google 29 Eylül'de düzenleyeceği etkinlikte sürpriz duyurular yapabilir

Google 29 Eylül’de düzenleyeceği etkinlikte sürpriz duyurular yapabilir

Google San Francisco’da 29 Eylül’de düzenleyeceği etkinlikte yeni ürünlerinin tanıtımı için basın kuruluşlarına ve ilgili kurumlara resmi davetiyeler göndermeye başladı.

Google gerçekleştireceği bu etkinlikte daha önce duyurusunu yaptığı yeni ürünlerinin tanıtımını yapacak. Tanıtımı yapılacak yeni cihazlar arasında  Chromecast veya Nexus gibi yenilenmiş cihazlar olduğu gibi uzun süredir söylentileri devam eden geliştirilmiş ‘kablosuz ağ teknolojisi’ne özel bir cihazı daha tanıtacağı düşünülüyor. Bu cihazın Chromecast’in veya OnHub adlı modemin yeni versiyonu wifi yönlendirici cihaz olabileceği gibi tamamen başka bir cihaz olma ihtimali taşıdığı da belirtiliyor. Google’nin kablosuz ağ teknolojisinde geliştirdiği bu cihaz henüz netlik kazanmış durumda değil; fakat bilinen tek kesinlik ise geliştirilen bu cihazın tüm Google ürünlerinin ön planındaki bir özellik olarak kullanılabileceği olmasıdır.

Etkinlikte yeni Nexus 5X, 6P ve Android 6.0 başta olmak üzere pek çok yenilik tanıtılacak. Bu cihazlar arasında LG Nexus 5X ve Huawei Nexus 6P, 2. kuşak Chromecast ve geliştirilmiş medya oynatıcısı Nexus Player ön plana çıkıyor. Diğer yandan Android kullanıcılarının ilgi ile beklediği Android 6.0 Marshmallow’un final sürümünün de duyurulması beklenmekte.

29 Eylül Salı günü gerçekleşecek etkinlik Google’nin resmi Youtube kanalı hesabından da izlenebilecek.