Mazda Türkiye'den Yaratıcı Kampanya

Mazda Türkiye’den Yaratıcı Kampanya

Kış yaklaşırken araçlarının bakımını ihmal edenlere Mazda yağmur yağınca ortaya çıkan servis kampanyasıyla hatırlatma yaptı.

Her ne kadar sonbaharda güneşli günler geçirsek de serin havalar kışın yaklaştığının habercisi oluyor. Türkiye’de Kasım ayından sonra kış mevsimini yaşamaya başlayacağız. Dolayısıyla bu dönem araçların kışlık bakımları için en uygun zaman. Ama araç sahiplerinin çoğu maalesef kış gelmeden kışa hazırlık yapmıyor. Her sene kışın gelmesiyle de araç bakımı yaptırmayı unutan veya ihmal eden araç sahipleri benzer sıkıntıları tekrar tekrar yaşıyor.

Bu durumu fark eden Mazda, araçlarının bakımlarını ihmal eden sürücüler için hem bir hatırlatma yapmak hem de kampanyasını duyurmak istemiş. Bunun için de beklenmedik bir yol seçmiş. Mazda yeni kampanyasında mecra olarak İstanbul’un en işlek caddelerinde kaldırımları tercih ediyor. Su geçirmez sprey ve stencil kalıpları kullanılarak kaldırımlara oluşturulan ilanlar için gereken tek şey biraz yağmur. Yağmur yağdığında Mazda’nın teknik bakım servisi ilanı ortaya çıkıyor. We Creative imzası taşıyan iş hem yayaların dikkatlerini çekmeyi başarıyor hem de olumlu tepkiler topluyor.